Home

Jyotish

shiva

De astrologie uit India wordt ook wel Vedische astrologie genoemd

Jyotish of Vedische astrologie wordt serieus genomen door onderzoekers en door verenigingen over de hele wereld.

Egyptenaren, de Maya Indianen en Hindoestanen berekenden vroeger al en nu nog steeds, de stand van de sterren en planeten op bijna dezelfde manier.

Bij Vedische astrologie of Jyotish word je echte, ware geboortekaart gebruikt. De echte posities van de planeten worden hier volgens de ware astronomie alleen gebruikt.

Dus bij Jyotish, of Vedische astrologie, is je geboortekaart een juiste astronomische weergave van de planeten die met de dierenriem in verbinding staan op het moment van je geboorte.

Het is als het ware een blauwdruk van je leven

De dierenriem is geen mythe. Het is een band van 12 sterrenbeelden die de evenaar van de aarde omringen.

De planeten zijn geen mythen. Ze staan het dichtst bij ons in de buurt. In feite zijn ze de enige objecten die we tot nog toe kennen en die aan het hemelruim staan. Ons zonnestelsel zit op zijn eigen vliegende tapijt wat door een deel van het sterrenstelsel vliegt. Dat deel van het sterrenstelsel noemen we de Melkweg.

radha and krishna 001

Altijd al alles over Indiase astrologie willen weten?

In het e-boek Jyotish voor beginners staat alles beschreven om een goede start te maken in Jyotisha

Bekijk het werkboek voor beginners hier!

Mijn e-boek over Jyotish of Vedische astrologie met tien lessen is te koop voor slechts 25, – euro en zowel in het Nederlands als in het Engels verkrijgbaar.

Nieuwste berichten

Tarot

Jouw leven in de kaarten

Een uitgebreide uitleg over de betekenis van de kaarten staat beschreven op mijn site en is ook te koop via mijn e-boek over Tarot . Voor slechts 25, – euro, geschreven in het Nederlands. Ga voor numerologie en andere onderwerpen naar mijn blog. Hier staan artikelen over: Astrologie, Vedanta, Numerologie en over Tarot leggen.

the chariot number seven

Wil je de eerste stappen zetten in Tarot leggen?

In het boek Tarot leggen voor beginners staat alles beschreven zodat je een vliegende start kunt maken bij het leggen van Tarot kaarten.

Bekijk Tarot leggen voor beginners hier!